Agenda

Regelmatig worden er bijeenkomsten georganiseerd in de regio over de Regionale Energiestrategie Noord-Holland Noord en gerelateerde onderwerpen. Niet alleen door ons als programmaorganisatie, maar ook door andere partijen zoals de Participatiecoalitie of het Servicepunt Duurzame energie. Hieronder een overzicht.

Let op: als gevolg van de nu geldende maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn alle bijeenkomsten in de huidige vorm geannuleerd.

Participatiecoalitie in gesprek over de RES

De voorlopige concept-RES is klaar. De participatiecoalitie, een samenwerking van Natuur en Milieufederatie Noord-Holland en de Vereniging Energie Coöperaties en -Initiatieven Noord-Holland, gaat in gesprek met hun achterban om te horen wat er leeft en speelt. Daarvoor organiseren zij bijeenkomsten per deelregio. Zij presenteren de voorlopige concept-RES en hun visie daarop. Twee vragen staan daarbij centraal; “Wat vindt u van de plannen tot dusver en wat ontbreekt er nog?” en “Welke rol ziet u voor zichzelf in de komende fase van de RES?”.

Ma 11 mei: regio Alkmaar
Wo 13 mei: regio Westfriesland
Ma 18 mei: regio Kop van Noord-Holland

U kunt zich aanmelden door op een van bovenstaande links te klikken. De bijeenkomsten vinden plaats via Zoom. Enkele dagen voor de bijeenkomst ontvangt u hiervoor via de participatiecoalitie een link en wachtwoord.

De uitkomsten van de bijeenkomsten worden in het RES proces ingebracht.

Meer informatie

Kennissessies Wind op land (webinars)

Do 14 & di 19 mei

Servicepunt Duurzame Energie organiseert twee kennissessies over grootschalige opwek van windenergie op land.

Meer informatie en aanmelden

Deel deze informatie:
Naar bovenNaar boven
Snel naar NH Zuid
Snel naar NH Zuid