Online informatieavond

Waar en hoe kunnen we zonne- en windenergie opwekken in Noord-Holland Noord

Woensdag 21 april, 20.00 – 21.00 uur

Bekijk hier de livestream vanaf 19.55 uur!

Heel Nederland is op zoek naar manieren om groene energie op te wekken. Ook Energieregio Noord-Holland Noord. Waar en hoe kunnen we zonne- en windenergie opwekken? Dat staat in de Regionale Energiestrategie (RES).

Tijdens de informatieavond krijgt u in een uur een rondleiding door de RES: Wat is een zoekgebied voor zon- of wind? Hoe zijn ze tot stand gekomen en wie hebben er al over meegepraat? Waar staan ze op de kaart? En hoe gaan we verder en op welke momenten kunt u meedoen? De deelregio’s Westfriesland, Regio Alkmaar en Kop van Noord-Holland, de provincie en netbeheerder Liander geven een toelichting op hun rol en ambities. HVC licht toe hoe plannen in praktijk gebracht kunnen worden.

De informatieavond wordt georganiseerd door de energieregio Noord-Holland Noord, die het RES-proces begeleidt. Heeft u vragen, dan kunt u die na die avond stellen aan uw gemeente. De contactgegevens van uw gemeente vindt u op de pagina contactgegevens gemeenten.

Vanaf 21 april staat de RES 1.0 online op de pagina RES 1.0.

Ook Energieregio Noord-Holland Zuid organiseert een online informatieavond Regionale Energiestrategie, op woensdag 28 april van 20.00 – 21.00 uur. Die livestream kunt u volgen op de website van energieregio NHZ.

Deel deze informatie:
Naar bovenNaar boven
Snel naar NH Zuid
Snel naar NH Zuid