Agenda

Regelmatig worden er bijeenkomsten georganiseerd in de regio over de Regionale Energiestrategie Noord-Holland Noord en gerelateerde onderwerpen. Niet alleen door ons als programmaorganisatie, maar ook door andere partijen zoals de Participatiecoalitie of het Servicepunt Duurzame energie. Een overzicht hiervan vindt u in onze agenda.

Let op: als gevolg van de nu geldende maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, worden alle bijeenkomsten online georganiseerd.

Informatieavond: toelichting op de RES 1.0

Woe 21 april, 20.00 – 21.00 uur

Waar en hoe kunnen we zonne- en windenergie opwekken in Noord-Holland Noord?

Tijdens de informatieavond krijgt u in een uur een rondleiding door de RES: Wat is een zoekgebied voor zon- of wind? Hoe zijn ze tot stand gekomen en wie hebben er al over meegepraat? Waar staan ze op de kaart? En hoe gaan we verder en op welke momenten kunt u meedoen?

Lees meer

Online reflectiebijeenkomst Regionale Energiestrategie Noord-Holland

Woe 19 mei, 19.30-21.30 uur

In mei of juni staat de Regionale Energiestrategie (RES 1.0) op de agenda voor besluitvorming. Ter voorbereiding op deze besluitvorming organiseren de programmaorganisaties RES Noord-Holland Noord en Noord-Holland Zuid samen met de provincie op woensdag 19 mei (avond) een online reflectiebijeenkomst voor volksvertegenwoordigers. Raadsleden, Stadenleden en leden van algemeen besturen van de waterschappen kunnen dan met elkaar in gesprek. 

Lees meer

Online kennissessie: Energie-infra

Do 17 juni, 15.00 – 17.00 uur

Meer informatie volgt binnenkort.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten en het nieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Deel deze informatie:
Naar bovenNaar boven
Snel naar NH Zuid
Snel naar NH Zuid